Houthaarden

Gebrand op de pure vuurtraditie

Niets heeft zoveel charme als de intense gloed en het knisperende geluid van houtblokken die smeulen in het vuur. Met een houthaard haal je de authentieke vuurbeleving in huis. Kachels garanderen warmte en sfeer zoals het altijd bedoeld is geweest. Bovendien vind je ze in allerlei soorten en maten, van afgelijnd en strak tot robuust en klassiek.

Houthaard voor elk interieur

Een houthaard voelt zich overal thuis. Of je nu kiest voor een liftdeurhaard of draaideurmodel, een inbouwhaard of inzethaard, met of zonder houtopslagmodule, je vindt houthaarden in uiteenlopende vormen en formaten, waarbij je talloze opties hebt qua afwerking en stijl.

Hoog rendement, lage emissie

Een houthaard slecht voor het milieu? Niet meer. De houthaarden van vandaag moeten namelijk voldoen aan de strengste milieuwetten. Tegenwoordig gaat er dan ook bijzondere aandacht uit naar de kwaliteit en effici


Is je interesse aangewakkerd?
Ontdek ons aanbod van merken en blader door de brochures.


Van Bogaert | Showroom

Kom gerust eens langs onze gezellig ingerichte toonzaal, waar we u graag te woord staan en adviseren. Met behulp van 3D-tekeningen brengen we de ontwerpen helemaal tot leven.

Contacteer ons