Haarden & Kachels

Wij hebben een ruim aanbod van verschillende soorten haarden. Of u nu kiest voor het betoverende vlammenspel van een houthaard of de milieuvriendelijkheid en het gebruiksgemak van een gashaard, een gezellige en warme sfeer is altijd verzekerd.Gashaarden

Gashaarden zijn comfortabel en gebruiksvriendelijk. Ze bieden de gezelligheid van een haardvuur zonder dat u zich zorgen moet maken om veiligheid. De brandstof wordt moeiteloos aangevoerd en de warmteafgifte is perfect regelbaar.

Meer informatieHouthaarden

Een houthaard in uw woonkamer zorgt voor een tijdloze gezelligheid en een unieke sfeer. Iedereen kan dit betoverende vlammenspel in huis halen, ongeacht uw budget of de stijl waarin uw woonkamer is ingericht.

Meer informatiePelletkachels

Verwarmen met pellets is niet alleen goedkoper, maar biedt ook dezelfde gezelligheid van een traditionele houtkachel. Het betekent ook maximaal comfort, aangezien alle pelletkachels uitgerust zijn met een ingebouwde thermostaat.


Merken:

MCZ

Elektrische haarden

Wie geen mogelijkheid heeft om een hout- of gashaard te plaatsen kan kiezen voor een elektrisch toestel.


Merken:

Faber

Van Bogaert | Showroom

Kom gerust eens langs onze gezellig ingerichte toonzaal, waar we u graag te woord staan en adviseren. Met behulp van 3D-tekeningen brengen we de ontwerpen helemaal tot leven.

Contacteer ons