Gashaarden

Authentieke vuurbeleving met gas

Een instant en realistisch vlammenspel. Een hoog rendement en lage energierekening. Weinig of geen onderhoud. Met een gashaard kies je voor sfeer, comfort en gemak. Wil je zorgeloos genieten van de gezellige warmte van levensechte vonken? Dan is dit type haard de ideale oplossing voor jou. Bovendien zijn de mogelijkheden op het vlak van vormgeving en afwerking bijna eindeloos. Er is een gashaard voor elk interieur en elke woonstijl.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Een gashaard staat synoniem voor ultiem gebruiksgemak. Met één druk op de knop ontsteek je behaaglijk warme vlammen, pas je de vlamhoogte aan en regel je de temperatuur. Geen gezeul met hout of pellets meer, en nog minder assen of vuil achteraf. Je gashaard vereist nog nauwelijks onderhoud.

Sfeerobject met designaspect

Fronthaard, hoekhaard, driezijdige haard, tunnelhaard of roomdivider. Open of gesloten. Met of zonder zichtbare omlijsting. Keramische houtstammen of steentjes in zachte kleuren. Een gashaard is evenzeer een designobject als sfeermaker. Je kan hem volledig personaliseren volgens je eigen smaak, zodat hij prachtig tot zijn recht komt in je interieur.

Milieuvriendelijk en energie-efficiënt

De moderne gashaard heeft oog voor het milieu. Duurzaamheid is de norm geworden, zowel wat betreft het productieproces als de manier van verbranden. Het verbruik van een gashaard ligt laag dankzij vooruitstrevende verbrandingstechnieken en voorgeprogrammeerde eco-standen die meegaan in het verhaal van energiezuinig wonen. 

Kies voor hartverwarmend vakmanschap

Onze merken zijn stuk voor stuk een toonbeeld van innovatief ondernemen. Duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit zijn drie kernbegrippen die op elk van onze leveranciers van toepassing zijn. Een ding is zeker: hun producten staan garant voor jarenlang vuurplezier.


Is je interesse aangewakkerd?
Ontdek ons aanbod van merken en blader door de brochures.


Van Bogaert | Showroom

Kom gerust eens langs onze gezellig ingerichte toonzaal, waar we u graag te woord staan en adviseren. Met behulp van 3D-tekeningen brengen we de ontwerpen helemaal tot leven.

Contacteer ons